Medlemsfordeler

På denne siden finner du informasjon om alle dine fordeler som medlem i klubben, både via NIF og NKF og via våre samarbeidspartnere:

 

Aktiv Trening

Klubben har inngått idrettsavtale hos Aktiv Trening!

Pris:

  • Kr. 310,- pr. mnd., gjelder personlig avtalegiro
  • Kr. 100,- for etablering (50%)
  • Kr. 100,- for nøkkelkort

Aldersgrense: Fra det året man fyller 13 (nøkkelkort 16 års aldersgrense).

Som medlem får du:

  • Ingen bindingstid!
  • Fri trening på alle senter i Aktiv Trening
  • Fri tilgang på alle aktiviteter! (Styrke og kondisjon, sykkel og saltimer).
  • Nøkkelkort. Fra kl. 05:00 - 23:00 hver dag hele året.
  • Gratis treningsveiledning.
  • 15 % rabatt på treningstøy hos G-Sport Moa Syd og Langevåg sportssenter.

Du benytter deg av avtalen ved å møte opp hos ditt nærmeste Aktiv Trening-senter, fortelle at du har idrettsavtale via Ålesund NTN Taekwon-Do klubb, og fremvise medlemsprofilen din.

Les mer her!

Ramsvik Fysioterapi

Jan Thore Ramsvik er fysioterapeut for Ålesund NTN Taekwon-Do Klubb, og aktive medlemmer vil få egne takster på hans tjenester.* Selv har Ramsvik trent Taekwon-Do aktivt i flere år.

"Jeg ser på dette med stor spenning, da Taekwon-Do er en krevende idrett med svært mange treningsmomenter: Styrke, utholdenhet, bevegelighet, kroppsbevissthet... Kravene er mange! Det er svært god trening , og der voksne kanskje fokuserer mer på styrke, bevegelighet og kroppsforståelse, vil barn også ha muligheten til å lære selvkontroll, kroppsbeherskelse og grunnleggende etikk. Kampsport gir barn en helt unik arena til å lære seg selvkontroll og kroppsforståelse. Jeg mener at ingen andre idretter er i nærheten av turn og kampsport når det gjelder motorisk utvikling hos barn."

Kan kontaktes på tlf: 913 39 006

* Tilbyr fysioterapeutisk undersøkelse og behandling, massasje, nålebehandling og treningsveiledning for alle.

Les mer her!

Nordvest Naprapatklinikk (Ålesund)

En naprapat forsøker etter beste evne å diagnostisere, behandle og rehabilitere smertetilstander og funksjonelle problem i ledd og muskler. Behandlingen bygger på ortopedisk medisin kombinert med god kunnskap om bevegelsesapparatet sin oppbygning og funksjon.

Nordvest Naprapatklinikk kan tilby undersøkelse og behandling av skader/smertetilstander, samt ultralydundersøkelse og trykkbølgebehandling. Flere av deres naprapater har tatt Grunnkurs idrettsmedisin i samarbeid med Faggruppen for idrettsfysioterapi og aktivitetsmedisin (FIFA) og Norsk Idrettsmedisinsk Forening (NIMF).

Som medlem i Ålesund NTN Taekwon-Do klubb, får du rabattert pris på kr. 550,- per behandling på klinikken i Ålesund (ord. pris 690,-).

Les mer her!

FlüggerAndelen

Vi er deltaker av FlüggerAndelen.
Som medlem i klubben vår, får du 20 % rabatt når du handler hos den lokale Flügger Farve-butikken.

For å få rabatten og samtidig støtte klubben med 5 %, oppgir du klubbens navn eller kjøpskontonummer (893745)

Les mer her!