Rent Idrettslag

Ålesund NTN Taekwon-Do klubb er sertifisert som et Rent Idrettslag.

Som Rent Idrettslag har vi et særskilt ansvar for å spre gode holdninger og kunnskap om antidoping gjennom klare mål og handlinger. Vi skal sammen ta ansvar for idrettslagets holdningsskapende arbeid, lage og gjennomføre en målrettet handlingsplan og jobbe for et sunt og dopingfritt miljø.

En del av denne handlingsplanen er å gjennomføre kurset Ren Utøver. Informasjon om kurset finner du lengre ned på denne siden.

Alle våre medlemmer fra året de fyller 15 år, i tillegg til alle instruktører og styremedlemmer skal ta dette kurset. Det tar ikke lang tid! :-)

NB: Husk å velge "Kampsportforbundet" under forbund når du oppretter bruker.

Ren Utøver er et e-læringsprogram for idrettsutøvere og støtteapparat, oppdatert i henhold til antidopingregelverk gjeldende fra 1. januar 2015. Gjennom 5-6 korte opplæringsmoduler på 3 til 4 minutter, vil du lære det viktigste innen antidoping.

Hver modul er bygget opp med video, oppgaver og fakta. Du trenger ikke å fullføre alle modulene på en gang. Programmet husker hva du har gjennomført tidligere.

Når du har fullført alle modulene, vil du motta et diplom for gjennomført program på e-post.

 

Du får også mulighet til å sende dette direkte til klubben for registrering. Skriv inn e-postadressen jon@aatkd.no under Videresend kursbevis og klikk Send.

 

Lykke til med gjennomføringen av Ren Utøver!