Boost Camp 27.- 28. Mai - med Master Hutton

Submitted by
Frode Sveinungsen
Publisert
1. april 2023
Image

Vi ønsker dere alle velkommen til Boost Camp, Pinsehelgen 27-28. mai i Lundehallen!
Som vi gleder oss til å ta dere imot på en årstid hvor Lunde og Nome er på sitt vakreste og når det samtidig er mye annet man kan drive med utenom treningene på Boost Camp.

Ikke minst, i år har vi gleden av å kunne invitere dere til to dager med "Fit for purpose" trening med selveste Master Mark Hutton 8. Dan fra Skottland!
Med seg tar han sønnen Jack Lobban, fersk europamønster 3. dan mønster.
https://youtu.be/bqe-2T8JrAE

Mange kjenner han nok igjen Master Hutton fra hjemmesiden TKDCoaching.com hvor han er en av ekspert coachene.
https://fb.watch/kcBC-S1fN1/

Dette er første gang Master Hutton holder seminar i Norge, og han gleder seg like mye som oss til å treffe dere under Boost Camp.
Her kan du forvente to fine dager med skikkelig god trening, og temaer som fleksibilitet, spark, mønsterteknikker, selvforsvar, sparring mm. Kanskje får du noen eye-openers under dette seminaret, men vi håper uansett at du får en boost og at det blir en uforglemmelig helg på alle mulige måter.
I tillegg til selve treningen blir det selvsagt sosialt og artig å treffe mange likesinnede som liker å trene taekwon-do.

Vi har i år også med oss Master Betele, som kjører en liten graderingsrettet trening lørdag formiddag for ungdom og voksne. Dette blir svært kjærkomment og nyttig, nå som det snart er sommergraderinger i de fleste klubber. Dette blir så bra, og vi er veldig glad for å få med oss Master Betele denne lørdagen.

Mer detaljer om Boost Camp i år finner du her:
https://lunde.ntkd.no/node/16234

Få med deg noen klubbvenner og kom til Lunde 27-28. mai. Påmelding gjøres VED Å TRYKKE HER.

Velkommen til Boost Camp!