Oppstart høsten 2023

Submitted by
Jon Olav Kvalsund
Publisert
14. august 2023

Et nytt treningssemester er like rundt hjørnet, og vi gleder oss til oppstart!

Oppstart for ungdom- og voksenpartiene er i uke 34 og barnepartiene har oppstart i uke 35.

Vi oppfordrer alle til å sjekke treningstidene. Dersom du eller ditt barn har gått opp en grad, eller aldersgruppe kan det være endringer både i treningstider og antall treninger i uka. Treningstidene finner du på https://www.aatkd.no/node/13973.

Under følger noen punkter som kan være greit å være klar over ved oppstart.

 


 

Onsdag 23. august - Webinar for alle instruktører, med innføring i systemene vi bruker kl. 17:00 - 18:30. Obligatorisk oppmøte for alle som skal instruere i høst.

Torsdag 24. august - Instruktørtrening kl. 18:00 - 21:00. Obligatorisk oppmøte for alle som skal instruere i høst. Ordinær trening utgår denne dagen.

Mandag 28. august - "Ta med en venn"-dag for ungdom og voksne i klubbens lokaler kl. 20:00 - 21:30. Alle utøvere fra ungdomsskolealder og eldre fra hvitt til sort belte oppfordres til å ta med en venn eller familiemedlem på introtrening med superinstruktør Aleksander Hammervold. Dette blir en trening rettet mot nybegynnere, med en god innføring i Norges største kampsport. Denne treningen kjøres parallelt med nybegynnerkurs for ungdom og voksne, så om treningen gir mersmak kan nybegynnere melde seg på her og bli med på treningene fremover. :-)

 


 

Oppmøtekrav til gradering - https://aatkd.no/node/18243

Team Ålesund - https://www.aatkd.no/node/16989

På trening

  • Sørg for å møte i god tid før trening, ca. 10-15 min. Dette er viktig med tanke på det sosiale.
  • Vi ønsker IKKE at folk skal legge klær/sko rett ved inngangsdøren til Speilsalen og vi oppfordrer alle til å bruke garderobene våre som man finner på høyre side av gangen dersom man fortsetter rett fram fra inngangsdøren til bygget.
  • F.o.m. grønt belte bør man ha sparrings utstyr på trening.
  • Ta alltid med på trening: drakt, sparringsutstyr (de som har), drikkeflaske, ispose, sportsteip og energi som f.eks. frukt.

Terminliste - https://www.aatkd.no/node/13974

  • Det skjer mye spennende i klubben fremover for både ungdom, voksen og barn og det er veldig viktig at dere følger med på hjemmesiden vår, www.aatkd.no da dette er vår hovedkanal for å kommunisere ut til våre medlemmer. Dersom du har spørsmål, kan du også ofte finne svar på disse på hjemmesiden. Bli kjent med denne! Klubben har også en Facebook side som vi anbefaler å følge. https://www.facebook.com/aatkd

Påmelding til aktiviteter

  • Påmeldinger til mesterskap, kurs, samlinger, sosialt osv. blir lagt ut på vår hjemmeside, slik at alle enkelt kan melde seg på de aktiviteter de ønsker. Vi oppfordrer alle til å delta på aktiviteter for å utvikle seg, samtidig få gleden av å bli kjent med og treffe nye venner.

 

Vi minner om viktigheten av at dere bruker nettsiden aktivt og er inne og sjekker nyhetene jevnlig. Husk alltid å ta kontakt med din partiansvarlige instruktør om du har spørsmål om noe. Kontaktinformasjon for ditt parti finner du her: https://www.aatkd.no/instruktorer og i medlemsprofilen din.

 

 

Beste Taekwon-Do hilsener fra

Instruktører og styret i Ålesund NTN Taekwon-Do Klubb

 

Vel møtt til et nytt og spennende Taekwon-Do år i Ålesund største kampsportklubb!